Over ons

Omdat vooruitgang telt.

Over toMatch

Als toMATCH weten we dat de toenemende dynamiek in de arbeidsmarkt vraagt om recruitmentprofessionals die het klappen van de zweep kennen. Professionals die vanuit hun uitgebreide ervaring in de personeelsbranche begrijpen hoe een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever tot stand komt. Daarin is langdurig en diepgaand partnership met zowel de kandidaat als met de opdrachtgever in onze ogen cruciaal.

Ons primaire doel is niet kandidaten zo snel mogelijk plaatsen, maar zo goed mogelijk plaatsen.

toMATCH is de betrouwbare partner in personeelsbemiddeling die:

 • Pas voor opdrachtgevers aan het werk gaat, nadat een zeer uitgebreide briefing heeft plaatsgevonden. Wij willen zeker weten dat we een compleet beeld hebben van de organisatie, de concrete wervingsbehoefte, de cultuur, et cetera voordat we het selectieproces in gang zetten. Dit is in onze ogen voorwaarde om tot een goede match te komen;
 • Opdrachtgevers werk uit handen neemt bij het selecteren en matchen van kandidaten;
 • Kandidaat en opdrachtgever ook na plaatsing begeleidt; een opdracht is voor ons pas afgerond als ook in de praktijk is gebleken dat de kandidaat past in de organisatie van de opdrachtgever en goed functioneert;
 • Werkt op basis van gedeeld (financieel) risico. Wij ronden een opdracht pas af als goed functioneren van de kandidaat in de praktijk is gebleken.
 • Arjen Jongsma
  Arjen JongsmaManaging Consultant

  Na in 1991 zijn opleiding P&O te hebben afgerond aan de Haagse Hogeschool begon Arjen zijn loopbaan bij Grand Hotel Krasnapolsky waar hij doorgroeide tot Hoofd P&O van het toenmalige GT Krasnapolsky Hotels & Restaurants.  In 1997 maakte hij de overstap naar diverse interim functies bij o.a. Martinair Party Catering, Versatel (het huidige Tele2), EDS en de TROS omroep organisatie. In 2005 is Arjen begonnen met toMatch recruitment en richt zich met name op de commerciële dienstverlening in de functiegebieden Sales en Marketing, Finance en HR. Hij vindt dat hij in het proces pas waarde heeft toegevoegd wanneer kandidaat en opdrachtgever na een jaar nog steeds een perfecte match zijn.

 • Jan Chris Anker
  Jan Chris AnkerManaging Consultant

  Jan Chris is zijn carrière begonnen bij TNT als commerciële man en doorgegroeid als eindverantwoordelijke voor de Nordics. Na TNT was hij bij Regus als directeur verantwoordelijk voor de commercie en operatie in Nederland. Hij heeft daarna verschillende bedrijven succesvol opgezet. Samen met Arjen vormt Jan Chris de bedrijfsleiding van toMATCH, waarbij zijn uitgebreide ervaring met het aannemen en managen van personeel hem de ideale gesprekspartner voor kandidaten en opdrachtgevers maakt. Ook vindt hij het ontzettend belangrijk betrokken te blijven bij kandidaat en bedrijf en zet hij zich dagelijks in om in gehele proces waarde toe te blijven voegen.

Waarom ToMatch?

Dit zijn zomaar 3 redenen om voor ons te kiezen.

Specialist

toMATCH is specialist  in het werven en selecteren van hoger kaderpersoneel met een opleiding op hbo- en wo-niveau. Dit met name voor functies in Sales, HR en Finance en in diverse bedrijfstakken.

Partner

toMATCH gelooft niet in korte termijn gewin. Wij begeleiden kandidaten en opdrachtgevers gedurende langere tijd (6-12 maanden); ook na plaatsing van een kandidaat. Wij vinden dat we pas geslaagd zijn in onze missie als de match tussen werknemer en werkgever ook in de praktijk is gebleken. Daar hebben wij ons verrekeningsmodel op ingericht.

Professioneel

toMATCH heeft jarenlange ervaring in het bij elkaar brengen van partijen. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en integriteit zijn de kernwaarden van onze bedrijfsvoering.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.