Kandidaat

Omdat een heldere keuze niet altijd eenvoudig is.

Kandidaat

Ben jij hoogopgeleid, heb je ruime ervaring binnen jouw vakgebied en ben je toe aan een nieuwe carrièrestap? Wil je bij het vinden van een mooie job bovendien begeleid worden door recruitmentprofessionals die jouw wensen, eisen en mogelijkheden als uitgangspunt nemen? Dan ben je bij toMATCH aan het goede adres. Wij bieden jou een professioneel adviestraject zonder ingewikkelde verplichtingen en uitsluitend met als doel om jou snel aan een baan te helpen die echt bij je past.

Gefundeerd kiezen

Voor jou als hoog opgeleide professional met werkervaring zijn er legio mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Maar…. welke mogelijkheid past het beste bij jou?

Wij helpen je om de juiste keuze te maken. Gebaseerd op diepgaande interviews met jou in combinatie met onze gedegen branchekennis bepalen we samen welke carrièrestap het beste aansluit bij jouw persoonlijke kwaliteiten, doelstellingen en ambities. Wij geven je een gefundeerd advies en begeleiden je op weg naar een nieuwe en mooie werktoekomst.

Ambities versnellen

Je wordt niet zomaar kandidaat bij toMATCH. Wij streven ernaar het beste uit onszelf en onze kandidaten te halen. Daarbij leggen we de lat hoog. Gezonde ambitie en continue persoonlijke ontwikkeling zijn hierin cruciaal.

Gefundeerd kiezen. Dat is waar wij jou bij gaan helpen!

Ja ik wil mij graag inschrijven!

Het kan zijn dat u geen interessante vacature heeft gezien. Het kan zo zijn dat wij deze niet hebben gepubliceerd op verzoek van de klant dan wel om andere redenen.  Ook kan het zijn dat wij op korte termijn wel de baan binnen krijgt waar u al tijden naar op zoek bent. Daarnaast komt u in ons kandidaten bestand waardoor wij u altijd kunnen matchen met voor u interessante functies.

Vul daarom geheel vrijblijvend onderstaand inschrijfformulier in. Uiteraard zullen wij zonder uw uitdrukkelijke toestemming niets met de door u verstrekte gegevens doen.

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer*

Motivatie

Upload hier je CV


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.